Signant llibres a la Plaça del Llibre, València!

Mati_placa_llibre_bona2_retocadaEl diumenge 23 de novembre vam estar participant i signant llibres a la Plaça del Llibre. Es tracta d’unes jornades de visibilització de la literatura en català a València, parant especial esment en la literatura feta des del País Valencià. Creiem que és una molt bona iniciativa, i necessària! Enguany és la segona edició des les jornades.

Allà vam compartir taula amb Teresa Broseta i Vicent Penya, als quals vam tenir el gust de conèixer personalment!

Així que aquest ha estat el primer acte públic de presentació del primer llibre de la sèrie de “Joeliki. Les aventures d’un ciberpirata”. Ja seguirem contant les noves experiències i els actes i tallers que hi anirem fent!

A3-2aPlacadelllibre

Compárteo nas redes sociais! / Comparteix-ho a les xarxes socials!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


*