Segon taller a l’IES Xixona

El dilluns 30 d’abril vam estar a Xixona, comarca de l’Alacantí. Ens havien contactat des de l’IES Xixona per fer el taller de creació d’un ciberconte amb Joeliki, i cap allí vam anar!

foto_taller_XixonaVam tenir temps per preparar amb calma l’ordinador, el projector i els altaveus. La videotrucada entre Joeliki i Estela té sempre el seu moment durant els tallers, així podem veure-la juntes! Queda palès que molts xiquets i xiquetes arriben al taller havent-se llegit el llibre, però sense visitar els continguts en línia que hi ha a aquest lloc web. També vam deixar enllestides les caixes màgiques, les quals han estat folrades recentment i han quedat força bé!

Va fer-se l’hora i van acudir-hi els alumnes. Tot estava a punt, així que vam anar per feina. Després de comentaris i crítiques al voltant del llibre, vam parlar una mica d’hàbits i usos de les xarxes socials, ordinadors i consoles. Els i les alumnes de l’IES Xixona també estan a l’última: els telèfons intel·ligents i l’ús de xarxes és una pràctica normalitzada i generalitzada. No va caldre esplaiar-nos en temes de seguretat perquè es veu que cada any va a fer-hi una xerrada la Guàrdia Civil!

Vam passar ràpidament a omplir les caixes màgiques de paperets. Aquesta vegada vam reduir el nombre de grups a cinc, per poder agilitzar el temps de lectura i votació. I, tot i que el funcionament dels grups va ser dispar, uns van treballar de forma més seriosa i productiva, d’altres amb ganes de broma i més lentament, finalment, vam tenir a temps els cinc contes. Realment, microcontes, que després es poden millorar, elaborant-los més i fent-los més llargs si cal.

Després de llegir-los en veu alta, en vam fer la votació… I ja teníem el nou ciberconte guanyador del taller d’animació lectora -i escriptora!- a l’IES Xixona! Esprem que ens envien la versió final per publicar-lo ben prompte!

Compárteo nas redes sociais! / Comparteix-ho a les xarxes socials!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


*