Taller al CEIP San Carlos Borromeo, Albal

El 20 d’abril vam estar a Albal, Horta Sud, València, per fer el Taller de Creació de Cibercontes. Vam fer-lo amb els dos grups de sisè de primària del CEIP San Carlos Borromeo. I l’experiència va ser magnífica! Ens alegra que els xiquets i les xiquetes més joves estiguen tan despertes i creatives!

Primer de tot, van aprofitar per fer-me mil preguntes sobre el llibre i el procés d’escriptura del mateix. Ha estat la vegada que San_Borromeo_Albalmés preguntes m’hi han fet. Semblava un interrogatori! Volien saber-ho tot! I vaig respondre com vaig poder, intentant que les preguntes, crítiques i neguits que em comentaven quedaren respostes: “com es va crear el personatge de Joeliki?”; “com va ser el treball amb Abraham, l’il·lustrador?”; “per què Estela no parla en portuguès si és de Brasil?”, etc.

Després va anir el moment de posar-nos mans a l’obra amb els cibercontes. Caixes Màgiques. Paperets. Els i les alumnes organitzades en grups, amb un paperet de cada caixa tret a sort i… a crear, que no hi ha temps a perdre! I s’ha dir que no el van perdre! En poc més de quinze minuts tots els grups tenien ja una història composada a partir dels sis paperets que havien tret de les caixes. I no sols van treballar-hi ràpid, sinó també molt bé! Tots eren esplèndids cibercontes! Personatges que entraven a videojocs, Bruce Lee i John Travolta lligant per Whatsapp, un mòbil fent de llanterna en una cambra amb un fantasma… Tot d’històries jugant amb les noves tecnologies i les xarxes socials!

Ben prompte tindrem el relat guanyador publicat en aquest web i podreu comprovar per vosaltres mateixes les bones maneres dels alumnes de sisè del San Carlos Borromeo d’Albal.

Compárteo nas redes sociais! / Comparteix-ho a les xarxes socials!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


*