Ciberconte I del Madre Vedruna Sagrado Corazón

Hi havia una vegada una xiqueta rossa anomenada Mariola que tenia un xicot que el va conèixer per ordinador i era un ciberpirata anomenat Jose. No s’havien conegut mai en persona, però eren molt amics per un lloc anomenat Agor.io.

Un dia estaven parlant per Skype i Mariola va informar a Jose que li havia entrat un virus molt fort a l’ordinador. Jose com era ciberpirata volia ajudar-la. Jose va dir que podien quedar el cap de setmana per a lluitar contra el virus. Els dos es van emocionar i van estar tota la setmana esperant que arribara el cap de setmana.

Per fi va rribar el dia i Jose li va dir que quedaren a les sis en la plaça de la Pau i anirien a un bar amb Wi-Fi. Jose va arribar a les sis en punt i va esperar a Mariola un minut. Finalment, va arribar Mariola i es van ficar molt contents de veure’s. Es van presentar i van anar al bar.

Una vegada al bar van demanar un cafè i es van posar mans a l’obra.

Quan eren les vuit, Jose va aconseguir vèncer el virus, i com que encara era prompte van anar a prendre un gelat i van anar a un parc i es van divertir molt. Va ser un dia fantàstic!

[Paraules de les caixes màgiques: Castelló, Mariola, romàntic, ciberpirata, ordinador, voler]

Compárteo nas redes sociais! / Comparteix-ho a les xarxes socials!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


*