XARXA SOCIAL TRESORS PIRATES

La xarxa social Tresors Pirates ha estat creada per Ari, que utilitza l’alies de Vixia a la xarxa, amb l’ajuda de Joeliki.

La xarxa està desenvolupada amb el programar lliure elgg. Tal i com diu la Viquipèdia, elgg és “una plataforma de serveis de xarxa social de codi obert que ofereix la creació de blogs, treball en xarxa, comunitat, recol·lecció de notícies via feeds i intercanvi d’arxius.”

La xarxa social Tresors Pirates està fonamentada en els valors del programari lliure, el codi obert i l’ètica hacker. No es pretén competir amb altres xarxes socials comercials privatives com Facebook, Twitter, Tuenti, o altres eines comunicatives actuals com el Whastsapp. L’objectiu d’aquesta xarxa és oferir als i les aprenents de ciberpirata una plataforma potent que puguen autogestionar ells mateixos lliurement, treballant en grups i creant petites comunitats segons els interessos i necessitats de cada classe o grup d’amics i amigues.

Així doncs, registra’t a la xarxa i fes-la teva, comparteix-la amb els teus companys i companyes i feu-la el més útil que desitgeu.

D’inici, Ari (Vixia) ja ha creat el grup Alpha on poder treballar conjuntament per millorar i modificar el que es decideixi col·lectivament de la xarxa. I també ha creat un grup sobre virus i antivirus perquè aprenguem a tenir uns ordinadors segurs, lliures de virus! 😉

Compárteo nas redes sociais! / Comparteix-ho a les xarxes socials!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


*